Ragga Oktay ve annesi dolandırıldı

Ragga Oktay ve annesi dolandırıldı
Geçtiğimiz yıl “MC Dandik” adlı sinema filmini çeken sanatçı Ragga Oktay, Aralık ayında ortağı Hakan Yıldız ile sorunlar yaşadı.

Hakkını mahkemede aramaya karar veren Oktay, ortağının, annesini dolandırdığını söyledi. Yıldız’ın annesiyle 500 bin lira karşılığında evini satın almak için anlaştığını anlatan Oktay, “O anda parası olmadığını, 2 hafta içinde ödeyeceğini belirtti. Ben filmin İzmit çekimlerindeyken annem ameliyatlı haliyle notere giderek ahzükabz imzaladı. Sonra annem evi boşalttı. Anahtarı teslim ettik. Bugün yarın derken hiç para vermedi.” dedi. Anne Nurten Yurtalan da, “Oğlum gibi gördüğüm Hakan Yıldız’ı aradım ama bana bir borcu olmadığını söylüyordu. Resmen dolandırılmıştık.” ifadelerini kullandı. Filmden paralarını alamayanların da Oktay’ı aradığını belirten Yurtalan, “Oğlumla hakkımızı kanunlar önünde aramaya karar verdik, dava açmaya hazırlanıyoruz. Tehdit edildik, kapımızın önünde silahlı adamlarla bizi korkutmaya çalıştı ama biz kanunların arkasına sığınarak polise gittik ve şikayetçi olduk.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.