Rakip Bakırköy

Rakip Bakırköy
Hafta içi mesaisinde Afyon Belediyespor’a mağlup olarak galibiyet serisini sona erdiren Selçuklu Belediyespor, yarın kendi evinde İstanbul temsilcisi Bakırköy’ü konuk edecek. Mavi-beyazlılar rakibini yenerek yeniden galibiyet serisi oluşturmak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 7. hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Bakırköy’ü konuk edecek. Hafta içi mesaisinde deplasmanda karşılaştığı Afyon Belediyespor’a mağlup olan mavi-beyazlılar, sezonun ilk yenilgisini almıştı. Selçuklu Belediyespor, bugün oynanacak Bakırköy maçından galip ayrılarak yeniden galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

KISA SÜREDE HAZIRLANDILAR

Hafta içi mesaisinde Afyon Belediyespor’a konuk olan Selçuklu Belediyespor bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Bakırköy maçının hazırlıklarına başladı. Mavi-beyazlılar yarın kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak istiyor.

GÖZLER DANIELS’DE

Selçuklu Belediyespor ile Bakırköy arasında oynanacak zorlu karşılaşmada, gözler Selçuklu ekibinin sayı lideri Wıllıam Lee Danıels’de olacak. Başarılı futbolcu bu sezon forma giydiği tüm maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başarmıştı.

SAVUNMA ALARMDA

Selçuklu Belediyespor’un rakibi Bakırköy’de, savunma hattı alarm veriyor. İstanbul temsilcisinin blok lideri, maç başına 0,5 ortalaması ile Manuel Alan Atkıns oldu. Ev sahibi Selçuklu’nun etkili hücum oyuncularına sahip olması da karşılaşmanın görsel zevkinin de hat safhada olacağı sinyallerini verdi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.