RAKİP KARABÜKSPOR

RAKİP KARABÜKSPOR
Kupada final başarısının ardından lige dönüş yapan Atiker Konyapsor, bugün sahasında Karabükspor’u ağırlayacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalarak moralleri düzelten Atiker Konyaspor, yeniden lige döndü. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında bugün sahasında Karabükspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, maçı kazanarak moralli bir şekilde yoluna devam etmek istiyor. Kupa maçına kadar oynayacağı maçlarda kayıp yaşamak istemeyen Anadolu Kartalı, performansını üst düzeyde tutarak finale hazır bir şekilde gitmeyi planlıyor. Temsilcimiz, ayrıca ligde son 5 maçtır galip göremezken, bu kötü serisini de Karabükspor maçında sonlandırmayı hedefliyor. Atiker Konyaspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı nedeniyle Halil İbrahim Sönmez maçta forma giyemeyecek. Jagos Vukuvic'in ise riske edilmesi beklenmiyor.  Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek. 

8. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Karabükspor Süper Lig’de yarın 8. kez karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, daha önce 7 kez mücadele ettiği rakibine karşı 2 galibiyet elde edebildi. 2 kez de kaybeden temsilcimiz, 3 maçı eşitlikle tamamladı. Öte yandan Konyaspor, son maçlarda rakibine hiç kaybetmedi. Yeşil-beyazlı ekip, Karabükspor ile oynadığı son 4 lig maçında 2 galibiyet 2 beraberlik alırken, hiç kaybetmedi. (İbrahim Yapıcı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.