TÜRSAB Konya B.T.K. ve turizmciler Karapınar'da bir araya geldi

TÜRSAB Konya B.T.K. ve turizmciler Karapınar'da bir araya geldi
 Editör
Toplantıda, Karapınar'ın turizm potansiyeli ve bu potansiyelin geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya'nın bölgenin turizmine katkı sağlayacağı belirtildi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Konya Bölge Temsil Kurulu (B.T.K.), Karapınar'da bulunan Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya'yı ziyaret etti. Ziyarete, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, Konya'daki turizm ve seyahat acentaları sahipleri ve yöneticileri katıldı.

Ziyaret kapsamında, Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya Genel Müdürü Metin Bacak, otelin özellikleri ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Bacak, otelin Karapınar ilçesinde bulunan ilk 5 yıldızlı otel olduğunu belirterek, otelin Adana Ereğli yolu üzerinde, Meke gölüne ve Acıgöl'e yakın bir konumda yer aldığını söyledi.

Bacak, ''Otelde iki restoran, tam hizmet veren spa, iyi donatılmış konuk odaları ve beş tane toplantı salonu bulunduğunu belirterek, "Otelimiz, misafir memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir. 120 odamızla tam kapasiteyle misafirlerimizi ağırlamaktayız" dedi.

TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ise, ziyaretin amacının, Karapınar'ın turizm potansiyelini değerlendirmek ve bölge turizmine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Karahan, "Ramada By Wyndham Karapınar Otel Konya, bölge turizmine önemli katkı sağlayacak bir tesis. Bu tesisin açılışı, Karapınar'ın turizm potansiyelinin daha da artmasına vesile olacaktır" dedi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.