Ramazan bir olsun

Ramazan bir olsun
İnsan Vakfı, 30 yıllık tecrübeyle her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine Tüm Dünyada olduğu gibi Konya'da da yardımları ulaştırmaya hazırlanıyor.

İnsan Vakfı, 30 yıllık tecrübeyle her Ramazan olduğu gibi bu ramazanda da hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine Tüm Dünyada olduğu gibi Konya'da da yardımları ulaştırmaya hazırlanıyor.

İnsan Vakfı Konya “Ramazan Bir Olsun” sloganıyla başlattığı yardım seferberliğiyle binlerce ihtiyaç sahibinin duasına ve mutluluğuna ortak oluyor.

“Bu Ramazan’da sofralarımızı, gönüllerimizi, umutlarımızı bir araya getireceğiz.”

İnsan Vakfı Konya il Temsilcisi Muhammet Ali Aygümüş, 2022 yılı Ramazan ayında yapılacak yardımlarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Son iki senedir mübarek Ramazan ayı pandemi etkisi ile buruk geçiyor, birlik ve beraberlik iklimi “sosyal mesafeli” bir şekilde yaşatılmaya çalışıyordu. Bu sene ise özlediğimiz o eski Ramazan iklimine dönüş başlıyor. İnsan vakfı olarak genel merkezimiz bu konuyu önceliğimize alarak 2022 Ramazan kampanyamızın ana başlığını “Ramazan Bir Olsun” şeklinde belirledi. Bağışçılarımızın da desteğiyle Ramazan boyunca sofralarımızı, gönüllerimizi, umutlarımızı bir araya getireceğiz. Dünyada yaklaşık olarak 20 ülkede yapılacak iftarlarda, kardeşlerimizle buluşacağız. Ayrıca Konya’daki ihtiyaç sahibi ailelerimizin iftar sofralarına katkıda bulunmaya çalışacağız. "

Ramazan’da Konya’da yardım çalışmaları nelerdir ?

İnsan vakfı Konya temsilciliği Konya’da ihtiyaç sahibi aileler ulaşmak için gıda paketi ve ramazan kartı bedeli olan 400 TL ile iftar ve sahur sofralarında olacak.

Ramazan’da Türkiye’deki yardım çalışmaları nelerdir?

Gelen kumanya bağışı ile Zekât, Adak, Akika, Şükür kurbanı, Bayramlık, Fitre ve Fidye yardımlarını Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Ramazan’da Yurt Dışı yardım çalışmaları nelerdir?

İftariyelikler ikram edilecek.

20 ülke 3 kıtada kurulacak olan iftar sofralarına 50 TL katkıda bulunarak bir kişinin iftarlığını karşılayabilecek.

Ayrıca Kumanya yaz 1471 e gönder ile 10 TL bağış yapılabilir ve iftar sofralarında yer alınabilinir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.