Ramazan Hoca videolar ile hedef gösterilmiş

Ramazan Hoca videolar ile hedef gösterilmiş
İşyerinde namaz kılarken katledilen Ramazan Pişkin hakkında 'reddiye' adı altında bazı videolar çekildiği ortaya çıktı.

Ramazan Hoca'nın vefatı sonrası internette dolaşıma giren videolarda Ramazan Hoca'nın çeşitli sözlerle hedefe konulduğu ortaya çıktı.

Hüseyin Çevik adı ile bilinen ve bir şirkette çalıştığı kendisinin paylaştığı videolar ile öğrenilen bir kişi 'Ramazan Hoca' lakaplı Ramazan Pişkin için "Vahhabi, ehli sünnet değil" dedi.

Ramazan Pişkin'in itikadının bozuk olduğu ve dinlenmemesi gerektiğini söyleyen videodaki kişinin, Ramazan Pişkin'i destekleyen hocalara da tepkili olduğu görüldü.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Youtube

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.