Recep İvedik 5 fragmanı yayınlandı

Recep İvedik 4 ile 7,5 milyon gişe rakamına ulaşarak Türk Sinema Tarihinin En Çok İzlenen Film’ine imza atan Şahan Gökbakar, serinin yeni ve son filmi ‘Recep İvedik 5’ ile 16 Şubat’ta hayranlarıyla buluşacak.

3 yıl sonra Recep İvedik hayranlarının beklediği Çamaşırhane Film yapımcılığında 16 Şubat 2017'de vizyona girecek olan Recep İvedik 5’in yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstlendi. Recep İvedik 5 filmini Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar birlikte kaleme aldı. İstanbul, Antalya ve Üsküp’te çekilen filmde başrol oyuncusu Şahan Gökbakar’la birlikte Orkan Varan ve Deniz Ceylan oynuyor. Recep İvedik 5’in fragmanı filmin birbirinden eğlenceli ilk görüntüleriyle birlikte sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 

RECEP İVEDİK 5 FİLMİNİN KONUSU
Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep, genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlamıştır.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar