RECEP KONUK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

RECEP KONUK GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklayan ancak kamuoyundan yoğun bir şekilde "geri dön" çağrıları alan Recep Konuk'tan mesaj var

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklayan ancak kamuoyundan yoğun bir şekilde "geri dön" çağrıları alan Recep Konuk'tan mesaj var.

1999'dan beri başkanlık koltuğunda oturan ve Konya Şeker'in bünyesinden çıkardığı dev markalarının baş mimarı olan Recep Konuk, genel kurulda aday olmayacağını açıklamıştı. "Bu bir veda değil" dese de herkesi şoke eden Başkan Konuk için kamuoyundan yoğun bir şekilde "geri dön" talebi gelmiş ve çiftçiler de "sensiz olmaz" diyerek Konuk'a "seninleyiz" mesajı vermişti.

Bu gelişme üzerine "oynanan oyunu birlikte bozacağıız" diyerek geri dönüş yolunda ilk mesajını veren Konuk, gecenin ilk dakikalarında çittçileri umutlandıran bir mesaj daha verdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Konuk'un bu ifadeleri "geri dönüyor" olarak yorumlandı.

Kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yüzlerce paylaşım alan mesaja yapılan yorumlarda "çiftçi çifte bayram yaşamak istiyor" ifadelerine yer verildi.

İşte Konya çiftçisini heyecanlandıran o mesaj: 

adsiz-017.jpg

   

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.