Recep Konuk' un adaylığı Karaman' da sevinçle karşılandı

Recep Konuk' un adaylığı Karaman' da sevinçle karşılandı
Karaman'ın güçlü kalemi Hasan Özünal larende.com sitesine adayları değerlendirdi. Recep Konuk'un adaylığını memnuniyetle karşılayan Özünal, Konuk'u bakanlık veya komisyon başkanlığına aday görüyor

İşte o yazıdan bir bölüm:Kazanması mevcut siyasi havaya göre kesin olan Recep Konuk için Karaman aslında birinci vatandır. Geçmişte tüccarlık döneminde köylerimizde, çiftçimiz ile çok sıcak ilişkiler kuran, sempati kazanabilen, fedakarlığı ile, toprağına bağlılığı ile, köylüye saygısı ile, sık sık gördük. Her adımında güzel izler bıraktı. Bu izleri takip ettiğinizde O’nu dünya firmaları sıralamasında üst yerlerde yer alan bir dev kuruluşun mimarı olarak görürsünüz.

Konya – Karaman seyahatlerinde evimiz kabul ederek misafir olduğumuz tesislerden, İç Anadolu’nun her köşesinde göklere yaprakları ile uzanan milyonlarca ağaçtan, iş ve aş kapısı olarak kendilerine imkân sunulan binlerce işçiden, toprağı, ürünü hayvanı değerlenen yüzbinlerce çiftçiden duaları vardır.

Siyaset, ticaret, sanayicilik farklı şeylerdir belki, ama adamlık tektir, yöneticilik ve iş yapma kabiliyeti de ciddi bir meziyettir. Kendisini çok büyük bir ihtimalle bir Bakan, ya da bir Komisyon Başkanı olarak göreceğiz.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum