Reelde olamayınca sosyal medyada fenomen oldu

Reelde olamayınca sosyal medyada fenomen oldu
Kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan Atilla Taş sosyal medya ile yeniden gündeme gelmeye başladı. Twitter'dan önemli bir takipçi sayısına ulaşan Atilla Taş, tweetleriyle güldürüyor. Atilla Taş katıldığı bir söyleşide ilginç açıklamalarda bulundu. İnternet

ATİLLA TAŞ'TAN TWİTTER İTİRAFI!

Şarkıcı Atilla Taş meslek hayatında büyük bir düşüş yaşadı. Yeniden gündeme gelmeyi başaran Atilla Taş, bunu sosyal medyaya borçlu olduğunu belirtti.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Medya Kulübü ile Medya ve İletişimciler Derneği tarafından gerçekleştirilen 2. Medya Günleri'ne katılan Atilla Taş, ilginç açıklamalarda bulundu.

Atilla Taş, Sosyal Medya Kullanımı başlıklı söyleşide, sosyal medya ilgili açıklamalarda bulundu. Atilla Taş, twitter paylaşımlarıyla sürekli gündeme geliyordu.



Büyük ilgi gören söyleşide, Atilla Taş kariyerinde büyük bir çöküş yaşadığını anlattı. Atilla Taş, kariyer olarak yerin dibini görmüş bir insan olduğunu söyledi.

Albümleri satmayan, konserlerine kimsenin gelmediği bir duruma geldiğini söyleyen Atilla Taş, küllerinden yeniden doğduğunu belirtti.

Sosyal medyada kendisine bir yer açtığını söyleyen Atilla Taş, ilk başlarda Twitter'da kimliğini gizlediğini söyledi. Atilla Taş, kendisine karşı bir önyargı olduğunu belirtti.



Gerçek kimliğini açıkladığında takipçi sayısının 1500'den 300'e düştüğünü söyleyen Atilla Taş, attığı bir tweet ile fenomen oldu.

Gezi olayları sırasında "Taksim'de bu kadar biber gazına gerek yok. Ben bir konser versem kimse kalmazdı, insanlar dağılırdı" şeklinde tweet attı. Bu tweetin ardından Atilla Taş'ın takipçi sayısı da arttı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.