Regaip Kandili

Regaip Kandili
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Regaip...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akyürek, üç aylara ve Regaib Kandili'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bu ayların, kardeşlik duygularını yoğun biçimde yaşattığını kaydeden Akyürek, "Bu mübarek gecede başta ailemiz ve çevremiz olmak üzere tüm insanlığa karşı olan sorumluluklarımızı hatırlayalım. Yalnız kendimiz için değil, sıkıntıda olan, zorluk çeken, dua bekleyen herkes için dua edelim. Milletimizin ve bütün İslam aleminin Regaib Kandili'ni kutlarım." ifadelerini kullandı.

Karamercan ise Regaip Kandili gibi özel bir günde huzur ve sükunete ihtiyacın olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bugün üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili. İslam dünyası olarak güçlü ve birlik beraberlik içerisinde olursak eli kanlı teröristler Müslümanlara zarar veremeyecektir. Bu mübarek üç aylarda aramızdaki çatışma ve kırgınlıkları, şahsi menfaat hesaplarını bir tarafa bırakmamız gerektiğini de hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Müslümanların mübarek üç aylarını ve Regaip Kandil'ini tebrik ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.