Rehavet yok, panik yok! Umut var

Rehavet yok, panik yok! Umut var
Başakşehir’i yenerek ligde kalma mücadelesinde çok kritik bir galibiyete imza atan Konyaspor’un rehavete ve paniğe kapılmadan son 2 haftada gerekli olan puanlara ulaşması gerekiyor

 

Süper Lig'in 32. haftasında lider Medipol Başakşehir’i 4-3 yenen İH Konyaspor, çok kritik bir galibiyete imza attı. Yeşil-beyazlılar puanını 33’e çıkararak son 2 haftaya düşme potasının dışında girdi. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 öne geçmesine karşın skorun 3-3’e gelmesini engelleyemeyen yeşil-beyazlılar, ekran başındaki taraftarlarına ecel terleri döktürdü. Jonsson’un mükemmel ara pasında Skubic’le mücadeleyi 4-3 kazanmayı başaran yeşil-beyazlılar, son 2 haftaya büyük umutlarla girdi.

KALAN 2 HAFTADA 3 PUAN YETERLİ OLACAK GİBİ

Ligin 33. haftasında Pazar günü Trabzonspor’a konuk olacak yeşil-beyazlıların mevcut tabloya göre Trabzonspor ve Alanyaspor maçından en az birisini mutlak kazanması gerekiyor. Temsilcimizin bu hafta Trabzonspor’dan alacağı galibiyet son haftaya çok rahat girmesini sağlayacak. Alınacak 1 puan ise barajın 37’e çıkması ihtimali karşısında önemli olacak. Şu an itibariyle ligde kalmak için 36 puan yeterli görünüyor. Ancak alt sıralardaki takımların bu hafta alacağı sonuçlara göre barajın 37’ye çıkma ihtimali az da olsa bulunuyor. Barajın 35’e düşmesi ise çok daha düşük bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

2’Lİ, 3’LÜ AVERAJLAR DEVREYE GİREBİLİR

Son 2 haftaya 18. Ankaragücü’nün 29, üstündeki BY Malatyaspor, Ç. Rizespor ve  HK Kayserispor’un 32’şer puanla girdiği ligde Konyaspor’un 33, Denizlispor’un 35 ve Gençlerbirliği’nin 36 puanı bulunuyor. Ligin sonunda 2’li 3’lü averaj hesaplarının devreye girme ihtimali de bulunuyor. Konyaspor’un rehavete kapılmadan ve panik yapmadan Trabzonspor ve Alanyaspor karşılaşmalarından gerekli olan puanları alması gerekiyor.

(M. Mustafa Özdemir)

 

genclerbirligi-003.jpg

GENÇLERBİRLİĞİ (36)

DG Sivasspor (D) 

Beşiktaş 

 

untitled-1-001.jpg                                                                      

Y. DENİZLİSPOR (35)

A. Alanyaspor (D)

MKE Ankaragücü

 

konyaspor.png

İH KONYASPOR (33)

Trabzonspor (D)

A. Alanyaspor

 

malatyaspor.jpg

BY MALATYASPOR (32)

Ç. Rizespor (D)

Gaziantep FK

 

caykur-rize-003.jpg

Ç. RİZESPOR (32)

BY. Malatyaspor

Fenerbahçe (D)

 

kayerispoor-003.jpg

HK KAYSERİSPOR (32)

M. Başakşehir (D)  

Trabzonspor

 

ankaragucu.jpg

MKE ANKARAGÜCÜ (29)

F. Antalyaspor

Y. Denizlispor (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.