Rekor prim verdik

Rekor prim verdik
Konyaspor As Başkanı Celalettin Çakıcı, bir önceki sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak için oyunculara rekor prim verdiklerini söyledi.

Çakıcı, aynı zamanda UEFA’dan gelen paraların da oyuncu ve teknik heyetlere gittiğini ifade etti

Atiker Konyaspor As Başkanı Celalettin Çakıcı, kulübün mali durumuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Kulübün 3 ayda bir bağımsız kuruluşlar tarafından denetlendiğini ifade eden Çakıcı, her şeyin şeffaf olduğunun altını çizdi. Kulübün haziran ayı itibariyle yaklaşık 6 milyon lira borçla sezonu tamamlayacağını söyleyen Çakıcı, kulübe gelen paraların futbolcu ve teknik heyetlere harcandığını belirtti.

KUPADA REKOR PRİM

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Atiker Konyaspor’un As Başkanı Çakıcı, “Evet, Türkiye Kupası’nı kazandık ama oyuncularımıza da rekor prim verdik. Kulübün kasasına gelen paralar aynı şekilde yine oyunculara ve teknik heyetlere gitti” dedi.

SÜPER KUPA’NIN 3 KATI PRİM

Celalettin Çakıcı, “Şehrin imajı için Turkcell Süper Kupa’yı da kendimize hedef belirledik. Bu doğrultuda oyunculara kupadan gelen paranın 3 katı kadar prim dağıttık. Evet, kulübe paralar geliyor ama geldiği gibi de gidiyor” diye konuştu.

20 MAÇ MADDESİ

Kulübün mali dengesini korumak için ciddi hamleler yaptıklarını söyleyen Çakıcı, “Bu sezon bonservissiz gelen oyuncuların sözleşmelerine 20 maç maddesi ekledik. Bu sezon 20 maçın altında kalan oyuncularla ilgili olarak yeni sezon sözleşmelerini feshetme hakkımız doğacak” ifadelerini kullandı.

(HABER: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum