Renklibay: Play-Off içerisinde olacağız

Renklibay: Play-Off içerisinde olacağız
Zahir Renklibay, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Bayburt Özel İdare Spor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmeler de bulundu

 

 

Karatay Termal 1922 Konyaspor Kulüp Başkanı Zahir Renklibay, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Bayburt Özel İdare Spor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmeler de bulundu. Renklibay şu görüşlere yer verdi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana, gerek Konyaspor’a oyuncu yetiştirebilmek gerekse takımımızın içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarabilmek adına yoğun bir mesai harcadık. Yönetimimiz öncelikli olarak mali yükü azaltan iç ve dış transferde eksik olan bölgelere oyuncu transferleri yaparak takım iskeletini bozmadan faaliyetlerine başlamıştır.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ

Altyapıya da önem vererek bugüne kadar altyapıdan 10 tane futbolcu kazandırdığımızı, kulübümüzün oyuncu yetiştirme adına azami gayret gösterdiğini ve bu noktada başarılı bir şekilde hedeflerimize doğru büyük yol kat ettiğimizi belirtmek isterim. Ayrıca; Bu gayreti hem teknik heyetimizden hem de futbolcu grubundan gerek ahlaki gerekse teknik ve taktik anlamında takımımıza katkı sağlamalarından dolayı gayet mutlu olduğumu da buradan dile getirmek isterim.

PLAY-OFF İÇİNDE OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Kulüp olarak öncelikli amacımız; Konyaspor Kulübüne oyuncu yetiştirmek ve bunun devamını sağlamaktır. Bu sezonda bizimle beraber takımımızda yer alan genç oyuncuları yetiştirerek Konyaspor bünyesine katkı sağlamayı hedeflemiş ve bu yönde de gerekli çalışmaları yapmış bulunmaktayız. İlerleyen haftalarda asıl hedefimize maç-maç giderek play-off içinde olacağımızdan ve bunun üstesinden geleceğimize de inanıyorum. Konya spor camiasının desteklerini de bekliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.