Renklibay’ın keyfi yerinde

Renklibay’ın keyfi yerinde
Karatay Termal 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Muhammet Zahir Renklibay, ligde ve kupada iddialı olduklarını söyledi

 

Karatay Termal 1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Muhammet Zahir Renklibay, ligde ve kupada iddialı olduklarını söyledi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay’ı eleyerek üst tura çıkan yeşil-beyazlı ekipte başkan Muhammet Zahir Renklibay, “Ziraat Türkiye Kupasında sonuna kadar ilerleyeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

PLAY-OFF’TA OLACAĞIZ

Lig mücadelesinde de play-off içerisinde olacaklarını yineleyen başkan Renklibay, “Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Altay ile oynadığı ve 2-0 gibi net skorla kupadan eleyerek adını 4.tura yazdırdığı için teknik heyetimizi ve oyuncularımı tebrik ederim. Hem ligde hem de kupada almış olduğumuz galibiyetler sezon başından itibaren yoğun mesai harcayarak altyapıdan dahil ettiğimiz futbolcular ile birlikte iç ve dış transferde de doğru futbolcu grubu ile anlaştığımızın göstergesidir. Ziraat Türkiye Kupası’nda sonuna kadar ilerleyeceğimizi, 2. Lig’de ise Play-off içinde yer alacağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.