Rezidanslar gitti, CHP'den istifa etti

Rezidanslar gitti, CHP'den istifa etti
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor.

CHP'nin her kademesinde gece gündüz görev yapmış 40 yıllık bir partili olarak bu yaşananlar hem beni hem de milyonlarca partilimizi üzmüştür. Partimizin değerlerinin bu kadar hoyratça harcanmasına gönlüm razı değildir. Bu vesileyle 40 yıldır mensubu bulunmaktan onur duyduğum partimden istifa ediyorum" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.