Ribat, öğrencilerin yüzünü güldürdü

Ribat, öğrencilerin yüzünü güldürdü
Ribat Eğitim Vakfı eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yetim kimsesiz ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de kırtasiye yardımı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ribat Eğitim Vakfı eğitim ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yetim kimsesiz ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de kırtasiye yardımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Ribat kırtasiye yardımıyla yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin gönüllerinde taht kurdu. İçerisinde okul çantası, defter, kalem, silgi, kalem tıraş, kalem kutusu, boya çeşitleri, cetvel seti ve beslenme çantası gibi eğitim malzemelerinin bulunduğu bedeli 200 TL olan kırtasiye setleri yardım severlerin bağışlarıyla bu yıl da öğrencilere ulaştırıldı. Ribat Aşevi'nde gerçekleştirilen dağıtım programına aileler de katılarak öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Programa katılan çocuklara ayrıca Ribat aşevi yetkilileri tarafından sevinç kutusu takdim edildi.

Yıllardır yardım faaliyeti ile dualar alan Ribat sadece Konya merkezde değil ilçe ve kasabalarda da dağıtımlar gerçekleştiriliyor. Dağıtımlara dair bilgi veren Ribat Aşevi Müdürü Ali Sakman: “Elhamdülillah pandemi sonrası evlatlarımız okullarına, öğretmenlerine kavuştu. Bizler de Ribat olarak hazırladığımız kırtasiye hediye paketlerimizi Konya Merkez ve İlçelerimizde yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerine teslim ediyoruz. Rabbimize hamd ediyoruz. Veren de Allah, verdiren de Allah, O dilemeseydi veremezdik. Biz yine hayırseverlerimizin 200 liralık bağışları ile temin ettiğimiz hediye paketleri ile sevinçler yaşatmaya devam edeceğiz. Sizler verdikçe bu güzellikleri birlikte yaşayacağız. Vesile olan destek olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.