RİBAT’a aday adaylarının ziyaretleri devam ediyor

RİBAT’a aday adaylarının ziyaretleri devam ediyor
RİBAT’a aday adaylarının ziyaretleri devam ediyor

Ribat Eğitim Vakfı’na AK Parti aday adaylarının yoğun ilgisi sürüyor. AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Ömer Lütfi Ersöz, Fevzi Kaynar, Prof. Dr. Ahmet Kağan Karabulut, Mustafa Çağlayan, Cenk Şölen, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Şimşek, Fatma Nur Özoğul, Fatih Özdemir, Vehbi Özalp, Naile Şeker, Mehmet Önal, Refik Tuzcuoğlu ve Ziya Altunyaldız, ayrı ayrı  RİBAT’ı ziyaret ettiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ise bütün adaylara başarı dilediklerin belirterek, “Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, biz aday adaylarımızın kurumumuzu ziyaret etmesinden çok memnun oluyoruz. Biz siyaseti, insana hizmet etme sanatı, olarak görüyoruz ve iyi şeyler yapabilmenin de, ülkemizin kalkınmasının da, ahlak ve maneviyat merkezli nesiller yetiştirmenin de yolunun siyasetten geçtiğini biliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.