Rıdvan Peker, İyi Parti’de başkanlığa aday

Rıdvan Peker, İyi Parti’de başkanlığa aday
Konya için hedeflerinin, hayallerinin olduğunu ifade eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Adayı Dr. Rıdvan Peker, "Önümüzdeki genel seçimlerde liyakatli kadromuzla birlikte partimizi Konya'da birinci sıraya taşıyacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Konya için hedeflerinin, hayallerinin olduğunu ifade eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Adayı Dr. Rıdvan Peker, “Bu vesileyle, liyakatli, cesur, inançlı ve alanlarında uzman yönetim kadromuzla İYİ Parti Konya İl Başkanlığı’na talibiz. Önümüzdeki genel seçimlerde liyakatli kadromuzla birlikte partimizi Konya'da birinci sıraya taşıyacağımıza söz veriyoruz” dedi.

ridvan-peker-iyi-partide-baskanliga-aday-2.jpg

İYİ Parti Konya İl Başkanlık Seçimi, 29 Ocak'ta yapılacak. 5 aday arasında yer alan Yusuf İnanç ve Ahmet Kaygısız, yarıştan çekilerek, İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Dr. Rıdvan Peker'e destek olma kararı aldı. İl başkanlığı için yarışacak 3 aday ise Dr. Rıdvan Peker, Kadir Ulusoy ve Nurdoğan Okur oldu.

İYİ Parti Kurucu İl Başkan Yardımcısı Dr. Rıdvan Peker, İYİ Parti Konya İl Başkanlığı’na adaylığını açıklamak üzere basın toplantısı düzenledi. Parti il binasında düzenlenen toplantıya İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda ismin katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Konya İl Başkanı Mazhar Peker, “İki hafta sonra yapılacak olan başkanlık seçiminde 3 güzide il başkan adaylarımızın içinden hangisine nasipse Allah’ım ona başkanlığı nasip etsin. Partimiz, milletimiz ve geleceğimiz için, Genel Başkanı’mızın başbakanlık hedefi yolunda bayrağı bizden alıp bir adım daha ileriye taşıyacak olan kimse, kim hayırlıysa onun için uğraşıyoruz. 29 Ocak’ta saat 12.00-15.00 arasında Konya Grand Millenium Otel’de partimize yakışır bir şekilde bir salonda kongre yapacağız. İçimizden kim aday seçilirse o gelecek, partimiz onlara emanet edilecek. Geride kalan kişilerde o gün o işi bırakıp ertesi gün seçilmiş başkan ve yönetimiyle birlikte partimize hizmet etmeye devam edecekler. Öyle ümit ediyorum ve öyle olmasını da istiyorum” ifadelerini kullandı.

SEÇMENİMİZE HAK ETTİĞİ SAYGIYI GERİ VERECEĞİZ

İYİ Parti’nin kuruluşunun gerçek bir ihtiyaçtan doğduğunu da dile getiren Dr. Peker, “Ülkemizin gün geçtikçe karanlığa sürüklenmesi, adalet ve hukuka olan güvenin sarsılması, halkımızın geleceğe karşı umudunun azalmasıyla Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde cesurlar hareketi İyi Parti çatısında birleşmiştir. Bir Konyalı olarak ve siyasi parti il başkanı adayı olarak Konya'nın genel ve güncel sorunlarını yakından takip etmeye çalışıyorum. Öncelikle biz Konyalılara karşı yanlış ve haksız bir bakış açışı olduğuna zaman zaman şahit oluyoruz. Konya halkı yıllardır oy verdiği AK Parti tarafından ne yazık ki tabiri caizse ‘Çantada keklik’ olarak görülüyor. Bilinmelidir ki, Konya AK Parti’nin kalesi değildir. Konyalılar da garanti oy ve çantada keklik değildir. AK Parti’nin vaatlerine güvenen ve inanan seçmene saygısızlık yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Konya ve Konyalımızı bu yanlış algılardan kurtararak, seçmenimize hak ettiği saygıyı geri vereceğiz. Ayrıca vaad edilen hizmetlerinde almasını sağlamak bizlerin görevi olacaktır” dedi.

‘KONYA’DA BİRİNCİ SIRAYA ÇIKACAĞIZ’

İYİ Parti’nin Konya’da en çok bahsedilen, takip edilen ve gönüllerin aktığı bir parti olacağını aktaran Peker, “Bu vesileyle, liyakatli, cesur, inançlı ve alanlarında uzman yönetim kadromuzla İYİ Parti Konya İl Başkanlığı’na talibiz. Önümüzdeki genel seçimlerde liyakatli kadromuzla birlikte partimizi Konya'da birinci sıraya taşıyacağımıza söz veriyoruz. Aynı inançla da Genel Başkanımız Meral Akşener'i de Allah'ın izniyle Başbakan yapacağız. Bizim Konya için hayallerimiz var. Bizim Konya için hedeflerimiz var. 2023 yılında partimizi Konya'da birinci parti yapmak için projelerimiz hazır” diye konuştu. Mehmet Günnar

ridvan-peker-iyi-partide-baskanliga-aday-3.jpg

ridvan-peker-iyi-partide-baskanliga-aday-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.