Rinaldi'nin annesi tam bir Toprak Razgatlıoğlu hayranı

WorldSSBK'de Ducati'nin İtalyan sporcusu Michael Rinaldi'nin annesinin Toprak Razgatlıoğlu hayranı olduğu ortaya çıktı

Ducati'nin İtalyan sporcusu Michael Rinaldi'nin annesinin Toprak Razgatlıoğlu hayranı olduğu ortaya çıktı. Dünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Dünya şampiyonu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu hafta sonu İspanya'da piste çıktı.

Pata Yamaha Prometeon'un sporcusu Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda sezonun 10. ayağı İspanya'daki ilk yarışta ikinci oldu. İtalyan sporcu Michael Ruben Rinaldi'nin birinci olduğu yarışta, üçüncülüğü ise Büyük Britanya'dan Jonathan Rea elde etti. Toprak Razgatlıoğlu, ikinci yarışı da 2. sırada bitirdi.

Pilotlar klasmanında zirvede bulunan İspanyol Alvaro Bautista, yarışta rahat bir galibiyet elde etti. Pata Yamaha Prometeon takımı adına mücadele eden Toprak, eyarışı 2. sırada tamamladı. İspanya'daki ilk yarışı kazanan İtalyan sürücü Michael Rinaldi ise damalı bayrağı 3. sırada gördü. Bu sonuçla Bautista, 504 puanla pilotlar klasmanında liderliğini sürdürdü. Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu ise sezonun bitimine iki etap kala 457 puanla ikinci sırada yer aldı. Şampiyonanın 11. etabı, 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Portekiz'de gerçekleştirilecek.

Sezonun bitimine 2 yarış kala Bautista'nın 2. sırada bulunan Toprak Razgatlıoğlu, gelecek sezon için BMW ile anlaştı.

f6uht7kxkaatr3y.jpeg

RİNALDİ'NİN ANNESİ TOPRAK'I TEBRİK ETTİ

İspanya'da iki kürsü yapan Aruba.it Racing - Ducati'nin İtalyan sporcu Michael Ruben Rinaldi'nin, tam bir toprak hayranı olduğu annesi, oğlunu bu mutlu gününde yalnız bırakmazken Toprak'la yakından ilgilendi.

Yarış sonunda Toprak'ı tebrik eden ve başarılar dileyen Rinalid'nin annesine milli motosikletçi de "hoş geldin" diyerek sarıldı. Daha sonra Michael Ruben Rinaldi'yi çağırarak annesiyle birlikte fotoğraf çektirdi. Rinaldi de annesinin Toprak Razagatlıoğlu hayranı olduğunu ifade etti.

Rinaldi'nin annesi geçtiğimiz sezon San Marino'daki yarış sonrası Toprak'a övgüler yağdırmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.