Ritmik cimnastikte Dünya Şampiyonası heyecanı

Ritmik cimnastikte Dünya Şampiyonası heyecanı
Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) Ritmik Cimnastik Teknik Kurulu Başkanı Nevin Sevinç Demiray, Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Türkiye Cimnastik Federasyonu, 20-24 Ağustos’ta Brezilya’da yapılacak Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası’na hazır olduklarını ve hem bireysel hem de grup kategorisinde başarı hedeflediklerini açıkladı.

AA'nın haberine göre; Türkiye Cimnastik Federasyonu (TCF) Ritmik Cimnastik Teknik Kurul Başkanı Nevin Sevinç Demiray, Ritmik Cimnastik Dünya Şampiyonası için kendilerine güvendiklerini söyledi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 20-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye'yi bireysel kategoride Hatice Gökçe Emir, grup kategorisinde ise Anika Rashitov, Arina Iunıashina, Aleyna Gürsoy, İrem Sırcan, Melek Duru Özen ve Kseniia Iunıashina temsil edecek.

aa-20250815-38835448-38835444-ritmik-cimnastikte-dunya-sampiyonasi-heyecani.jpg

Nevin Sevinç Demiray, şampiyona öncesi Kartal Anadolu Yakası Çok Amaçlı Spor Salonu'nda açıklamalarda bulundu.

Dünya Şampiyonası hazırlıklarının güzel devam ettiğinden bahseden Demiray, "Her gün çift antrenman yapıyoruz. Hem grup milli takımımızla hem de bireysel sporcumuz Hatice Gökçe Emir ile hazırlıklarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

"DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ."

Nevin Sevinç Demiray, organizasyona bireysel ve grup kategorisinden katılacak sporcularla başarılı bir şampiyona geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Geçen haziran ayında gerçekleştirilen Ritmik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nın takım için verimli geçtiğini anlatan Demiray, "Hatice Gökçe Emir genel tasnif sıralamasında bu zamana kadar elde ettiğimiz en iyi dereceyi elde etti. Alet finallerine de çok yakındı. Grup milli takımımız çember-top aletinde finalde yarıştılar. Onlar açısından da gayet güzel geçti. Avrupa Şampiyonası bizim için bir hazırlık niteliğindeydi. Dünya Şampiyonası için tam gaz devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bireysel sporcu Hatice Gökçe Emir'in ilk defa genel tasnif sıralamasında ilk 18 içerisinde yer alıp finale kalmasını hedeflediklerini dile getiren Demiray, "Grup milli takımımız için ise alet finalini hedefliyoruz. Başarılı bir yarışma geçireceğimizi umuyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.