Rixos ile sorunlar çözüldü

Rixos ile sorunlar çözüldü
Torku Konyaspor Basketbol Kulübü ile yıllardır kulübün konaklama işbirlikçisi Rixos Otel arasında yaşanan sorunlar iki taraf arasındaki karşılıklı diyalog ve hoşgörü ile çözüldü.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü ile yıllardır kulübün konaklama işbirlikçisi Rixos Otel arasında yaşanan sorunlar iki taraf arasındaki karşılıklı diyalog ve hoşgörü ile çözüldü. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan konuya ilişkin açıklamasında, “Torku Konyaspor Basketbol Kulübü kurumsal düzeyde yürüttüğü tüm ilişkilerini büyük bir hassasiyet ve aynı önem içinde değerlendirmektedir. Konya'yı sportif alanda en iyi şekilde temsil etme gayreti içindeyken birlikte çalıştığımız kurumlar ve şirketlerle prensiplerimiz doğrultusunda ticari hayatı paylaşıyoruz. Bu bağlamda uzun zamandır birlikte çalıştığımız Rixos Otel ile geçtiğimiz günlerde yaşadığımız ufak sorunları karşılıklı hoşgörü ve diyalog yoluyla çözmeyi başardık. Kendileri daha önce de belirttiğimiz gibi çalışma grubumuzun içinde yer alan önemli ve değerli halkalardan biridir. Geride bıraktığımız birkaç günlük süreçte yapıcı bir yaklaşım sergileyerek iyi ilişkilerin devamını sağlayan yetkililere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.