Rıza Çalımbay: Kolay maç yok

Rıza Çalımbay: Kolay maç yok
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zorlu bir periyoda girdiklerini ifade ederek, bu maçlardan ciddi puanlar çıkarabileceklerini söyledi. Çalımbay, hiçbir maçın kolay olmadığını da sözlerine ekledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay, geride kalan hafta iç sahada oynanan Fenerbahçe ve bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Kayserispor maçı hakkında konuştu. Çalımbay, zorlu bir periyoda girdiklerini ifade ederek, kolay maç olmadığını söyledi.

‘MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK’

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe’ye karşı kötü oynamadık. Hakikaten çok iyi oynadık. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun kesinlikle oynamadık. Bütün arkadaşlarımızı ellerinden gelen her şeyi yaptı ve çok iyi de mücadele etti. Çok da pozisyon yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Son paslarda biraz dikkatli olabilseydik çok iyi bir şekilde ayrılacağımız bir maçtı. Sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık” dedi.

‘TARAFTARIN MÜKEMMEL DESTEĞİ VARDI’

Rıza Çalımbay, yine Fenerbahçe maçına ilişkin, “Bizim adımıza en büyük etkenlerden biri taraftarlarımızdı. Mükemmel bir destek vardı. Hakikaten maç içerisindeyken beraberliğe üzülüyorduk. Bu maç beraber bitmesin, iyi bitirelim diye düşünüyorduk. Kafamızdaki oyun oydu. Maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldık. Üzüldük. Böyle bir maçı kaybettiğimiz için üzüldük. Oynadığımız oyunun karşılığı bence bu olmaması gerekiyordu. Ama bu önümüzdeki maçlar için de daha bir umut oldu” diye konuştu.

‘MUTLAKA İYİ BİTİRMELİYİZ’

Yeşil-beyazlıların deneyimli teknik patronu, “Bizim önümüzde yine zorlu bir periyot var. Kayserispor deplasman, arkasından Yeni Amasyaspor kupa maçı, arkasından Göztepe ve Beşiktaş maçları var. Bu 3 lig maçı ve 1 kupa maçını bizim mutlaka iyi bitirmemiz gerekiyor. Fenerbahçe maçı bizim için tabi ki çok önemliydi. Ama diğer maçlar da bizim için çok çok önemli. Bunların hepsini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Şu andaki düşüncemiz o” ifadelerini kullandı.

‘KAYSERİ MAÇINA HAZIRIZ’

Çalımbay, “Biz Kayserispor maçına hazırız. Bence ligde kolay maç yok. Bana göre bütün maçlar zor. Şu maçı biz garanti kazanırız denecek bir maç yok. Zaten lig kendini belli etti. Şu anda herkesin mağlubiyeti var. Mağlubiyeti olmayan takım yok. Onun için o maç bu maç diye ayrım diye bir şey yok. Kayserispor’da öyle. Çok iyi netice alan, kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Her şeyin farkındayız. Biz de bu oynadığımız oyunun üstüne koymaz ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremezsek işimiz zor. Ama kendimize güveniyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.