Rıza Çalımbay, kolları sıvıyor

Rıza Çalımbay, kolları sıvıyor
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer konusunda kolları sıvıyor. Sözleşmeli 41 futbolcunun başına geçen Çalımbay, bu isimlerin büyük bir kısmına ilk etap kamp çalışmasında şans vermeyi düşünürken, istediği oyuncuların da bir an evvel transfer

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, transfer dosyasına giriş yaptı. Elindeki listeyi yönetimle paylaşan başarılı teknik adam, oyuncuların en kısa sürede transfer edilmesini istiyor. Çalımbay, sözleşmeli 41 futbolcunun da başına geçerken, bu oyuncuların büyük bir kısmını ilk kamp döneminde görmeyi, göze batan oyuncuları takımda tutmayı planlıyor.

LİSTESİNİ YÖNETİME VERDİ

Yeşil-beyazlıların yeni teknik patronu Rıza Çalımbay, transfer listesini yönetim kurulu ile paylaştı. Takım iskeletine dokunmayacak olan Rıza Çalımbay, sadece kilit bölgelere nokta transfer yapmak istiyor. Çalımbay’ın, bu konuda alternatifli bir liste paylaştığı bilgisine ulaşıldı.

2 OYUNCU TOPUN AĞZINDA

Konyaspor ile sözleşmesi devam eden 3 futbolcu, topun ağzına geldi. Eren Albayrak’ın sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilirken, Lebogang Manyama ve Patrick Friday Eze’ye de menajerleri aracılığıyla kulüp bulmaları iletildi.

YEDEK KALECİLER DEĞİŞİYOR

Atiker Konyaspor, ilk transferini Anadolu Selçukspor’dan yapmak üzere. Yeşil-beyazlılar, sezonu pilot takım Anadolu Selçukspor’da tamamlayan kaleci Mücahit Atalay ile ön protokol imzaladı. Yeşil-beyazlıların, bu hafta içinde oyuncuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan sezonu Konyaspor kadrosunda tamamlayan diğer kaleciler Patrik Calgren ve Emrullah Şalk ile de yollar ayrıldı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.