Rıza Hoca tamam imza için gelecek

Rıza Hoca tamam imza için gelecek
Konyaspor, arapsaçına dönen teknik direktör bilmecesini çözdü. Aykut Kocaman’dan ret yanıtı alan yeşil-beyazlılar, takımın başında Trabzonspor’dan ayrılan Rıza Çalımbay’ı getirdi. Bugün şehre gelecek Sivaslı hoca, yarın da 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak

Atiker Konyaspor, yılan hikayesine dönen teknik adam bilmecesini çözdü. Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’den ayrılan Aykut Kocaman’ın dinlenmek istemesi üzerine rotasını Trabzonspor’dan ayrılan Rıza Çalımbay’a yöneltti. Konyaspor yönetimi, Konya’ya uzun zamandır sıcak bakan Sivaslı çalıştırıcı ile anlaşma sağladı. Rıza Çalımbay, bugün şehre gelirken, yarın düzenlenmesi planlanan imza töreniyle 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

KONYA’YI SEVİYOR

Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından her fırsatta Konyaspor’da çalışmak istediğini ifade eden Rıza Çalımbay, yeşil-beyazlı kulüple anlaşma sağladı. İsviçre Süper Lig ekiplerinden Lugano’nun teklifini reddeden başarılı çalıştırıcı, ardından yaptığı açıklamalarda, Konyaspor’un sempatik ve hedefli bir takım olduğuna dikkat çekerek çalıştırmak istediği kulüpler arasında olduğunu belirtmişti.

HOCANIN DA HEDEFLERİ VAR

Müzesinde Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa bulunduran Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezon beklenmedik bir şekilde ligde kalma mücadelesi verse de, asıl yerinin üst sıralar olduğunu unutmadı. Yeşil-beyazlılar, 2022 vizyonunca yaşamak istediği Süper Lig şampiyonluğu için geri sayıma geçti. Kendisi gibi hedefleri olan bir teknik adamı takımın başına geçiren Konyaspor, eski hatalarına yeniden düşmek istemiyor.

İMZALAR YARIN ATILIYOR

Rıza Çalımbay ile irtibata geçen ve başarılı çalıştırıcıyla anlaşma sağlayan Konyaspor’da, yeni teknik patron bugün şehre gelerek kulübü ve tesisleri gezecek. Başarılı çalıştırıcı, en geç yarın yapılacak imza töreniyle yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacak. Rıza Hoca’nın, teklifi bir müddet beklemesi nedeniyle transfer listesinin de hazır olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.