Rota Sivas’a döndü

Rota Sivas’a döndü
Son 1 haftada gerek UEFA Avrupa Ligi gerekse Süper Lig’de başarılı maçlar çıkaran Konyaspor, Salzburg maçının ardından rotasını Süper Lig’de oynayacağı Sivasspor maçına çevirdi. Ligde çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, Sivas deplasmanında puan kovalayacak

Hafta içi mesaisinde UEFA Avrupa Ligi’ndeki Salzburg sınavına çıkan Atiker Konyaspor, rotasını Sivas’a çevirdi. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle büyük bir ivme kazanan ve gerek Avrupa Ligi’nde gerek Süper Lig’de rakiplerine kök söktüren Konyaspor, bugün oynanacak Sivasspor maçında da rakibinden puan ya da puanlar almak istiyor. Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

DÜDÜK ÇAKIR’DA

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 11. haftasında Sivasspor ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır’ın düdük çalacağını açıkladı. Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek oldu.

TEK ESKİK TRAORE

Zorlu Sivasspor sınavında Konyaspor’da sadece 1 eksik oyuncu var. Yeşil-beyazlı takımda sakatlanarak sezonun ilk yarısını kapatan Abdou Razack Traore haricinde bir eksik bulunmuyor. Sakatlıktan yeni çıkan Boşnak futbolcu Amir Hadziahmedovic’in ise henüz form tutmadığı için kadroda olması beklenmiyor.

AVUSTURYA’DAN SİVAS’A GEÇTİ

Perşembe akşamında UEFA Avrupa Ligi’ndeki Salzburg maçına çıkan Konyaspor, maçın ardından özel uçakla direkt Sivas’a geçti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.