Rota TED’e döndü

Rota TED’e döndü
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, ligin 14. haftasında TED Ankara Koleji’ni konuk edecek. Çıkış arayan mavi-beyazlılar, yarın oynanacak maçtan galip gelerek üst sıralara yükselmek istiyor. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 14. haftasında TED Ankara Koleji’ni konuk edecek. Bir önceki hafta lider Türk Telekom’a farklı bir şekilde mağlup olan mavi-beyazlılar, yarın oynanacak maçta rakibini mağlup ederek yeniden üst sıralara yükselmek istiyor. Yarın Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

ÜST SIRALARDA KALMAK İSTİYOR

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Selçuklu Belediyespor, yarın oynanacak TED maçını mutlak kazanmak istiyor. Ligde üst sıralarda kalmak isteyen mavi-beyazlılar, bu maç için sıkı bir çalışma sürecinden geçti. Baş Antrenör Serkan Erdoğan nezaretinde çalışan Selçuklu ekibi, rakibinin zaafları üzerinde yoğunlaştı.

PERFORMANSLARI YÜKSELİYOR

Selçuklu Belediyespor basketbol takımında Yunus Çankaya, Fran Pilepic ve William Daniels son haftalarda yükselen performanslarıyla dikkatleri çekiyor. Bu oyuncular TED maçında takımın en önemli kozları olarak parkeye çıkacak.

SELÇUKLU, İSTATİSTİKTE ÖNDE

Haftayı 4. sırada tamamlayan Selçuklu Belediyespor, istatistiklerde 13. sırada bulunan TED Ankara Koleji’ne göre daha çok öne çıktı. Mavi-beyazlılarda William Daniels ortalama 20,3 ile sayı liderliğini göğüslerken, rakip TED Koleji’nde ise 14,5 ile Mert Gizir bu alanda ön plana çıktı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.