Rotasyon tuttu

Rotasyon tuttu
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Vitoria Guimaraes ve Karabükspor maçlarına rotasyonlu kadroyla çıktı. Takımın ortaya koyduğu performans, rotasyonlu kadronun tuttuğunu gözler önüne serdi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ndeki Vitoria Guimaraes ve Süper Lig’deki Kardemir Karabükspor maçlarına rotasyonlu kadroyla çıktı. Yeşil-beyazlı takım, bu 2 maçta ortaya koyduğu performansla rotasyonlu kadronun tuttuğunu gözler önüne serdi.

İLK HAMLE GUİMARAES MAÇINDA

Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Vitoria Guimaraes maçına alışılagelmiş kadroyu değiştirdi. Orta alanda stoper olarak izlediğimiz Moke’ye görev veren Özdilek, burada görev alan Mehdi Bourabia’yı ise forvet arkasına çekti. Özdilek, bir diğer hamleyi de sol kanatta yaparak genç oyuncu Vedat Bora’yı sahaya sürdü.

LİGDE DE SÜRDÜ

Konyaspor’un başarılı teknik adamı, Süper Lig’de oynanan Kardemir Karabükspor maçına da Avrupa kadrosunun aynısını sahaya sürdü. Oyuncuların birbirine uyumunun daha da arttığı gözlendi.

SIRADA KUPA MAÇI VAR

Bu hafta içinde Batman Petrolspor ile Ziraat Türkiye Kupası’na çıkacak Konyaspor’da, teknik direktör Mehmet Özdilek’in bazı oyuncuları dinlendirmesi bekleniyor. Özdilek’in sahanın bölgelerinde genç oyunculara forma vereceği gelen bilgiler arasında.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.