Rothschild ailesinin baronu Lord Jacob Rothschild öldü

Rothschild ailesinin baronu Lord Jacob Rothschild öldü
Dünyada sömürü, kan ve gözyaşı üzerine kurulu sömürü sisteminin babası olarak bilinen Rothschild ailesinin baronu Jacob Rothschild 87 yaşında öldü

Dünyanın en zengin ailelerinden küresel sömürü sisteminin baş aktörlerinden dünyada özellikle mazlum ve Müslüman coğrafyalarda akan kanda pamağı olan Rothschild Hanedanlığnın baronu Jacob Rothschild 87 yaşında öldü.

Rothschild Vakfı tarafından yapılan açıklamada, "İngiltere'de yaşamın birçok alanında derin bir fark oluşturan, iş adamı, girişimci, hayırsever ve kültürel lider Rothschild'in ölümünü duyurmaktan üzüntü duyuyoruz. Jacob Rothschild sıra dışı bir insandı. Onun kaybı birçok kişi tarafından hissedilecek" ifadesi kullanıldı. Rothschild'in ailesi tarafından yapılan açıklamada Yahudi geleneklerine uygun olarak küçük bir törenle defnedileceği ve daha sonra bir anma töreni düzenleneceği belirtildi.

"İSRAİL'İ BİZ KURDUK" DEMİŞTİ

İngiltere Dışişleri Bakanı Arthur James Balfour, Siyonist hareketin öncülerinden Lord Walter Rothschild'e 2 Kasım 1917 tarihinde yazdığı mektupta Filistin topraklarında Yahudilere bir devlet kurulmasını vadetmişti. Deklarasyon, İsrail devletinin kurulmasına zemin hazırlamış ve Filistin tarihini değiştirmişti. Jacob Rothschild, 2017 yılında verdiği bir röportajda Filistin'de Siyonist bir devlet kurulmasının ailesi tarafından sağlandığını ifade etmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.