Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı

Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı
CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirdiği için görevden alınan Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı.

Altılı Masa'nın ortaklarından Saadet Partisi'nin CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirdiği için görevden aldığı Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu AK Parti'ye katıldı.

fmwm-uowyaicxu.jpg

'ONUR DUYUYORUM'

AK Parti'ye katılmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Emre Ustaosmanoğlu, "Devletimizin Nizamı, Milletimizin Selameti ve Rafahı için ömrünü bu davaya vakfetmiş, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında yol yürümek için AK Parti saflarına katılmış olmaktan onur duyuyorum" dedi.

TUNÇ SOYER'İ ELEŞTİRMİŞTİ

Ustaosmanoğlu, CHP'li Tunç Soyer'in Osmanlı'ya hakaret içeren sözlerine karşılık, "Bu toprakların değerleriyle uzaktan bile alakası olmayan mason Tunç Soyer'e hesap sorması gereken öncelikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum