Saadet Partisi'nden flaş Ayasofya açıklaması

Saadet Partisi'nden flaş Ayasofya açıklaması
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim: "Danıştay kararını beklemeye gerek de yok! Ayasofya açılsın da kim açarsa açsın! Abdestimizi aldık bekliyoruz.Buyursun ilk namazı da Cumhurbaşkanı Erdoğan kıldırsın"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Ayasofya'nın toplu ibadete açılması tartışmasıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 

"Birkaç fütursuz ses dışında hemen herkesin Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılması üzerinde uzlaştığını görüyoruz" ifadelerini kullanan Sevim şöyle devam etti: 

ARTIK KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK

"Her daim bunun için mücadele etmiş, kampanyalar, organizasyonlar yaparak bu ruhu diri tutmuş bir hareketin mensubu olarak süreci sonuna kadar destekliyor, Ayasofya Camii’nde saf tutacağımız günleri heyecanla bekliyorum. Hemen hemen bütün partilerin ve aziz milletimizin üzerinde hemfikir olduğu bu mesele hakkında artık kaybedilecek tek bir saniye dahi yok!

Danıştay kararını beklemeye gerek de yok! İster TBMM eliyle, isterse Bakanlar Kurulu kararıyla olsun bu süreç olumlu bir şekilde sona erdirilmeli. Siyaset üstü bu mesele kısır siyasi çekişmelere alet edilmemeli."

İLK NAMAZI ERDOĞAN KILDIRSIN

"Buradan çağrıda bulunuyorum. Ayasofya açılsın da kim açarsa açsın! Ayasofya açılsın da neden açılırsa açılsın. Abdestimizi aldık bekliyoruz. Buyursun ilk namazı da Cumhurbaşkanı Erdoğan kıldırsın."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum