Saadet Selçuklu’da Kongre Heyecanı

Saadet Selçuklu’da Kongre Heyecanı
8 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Saadet Partisi Selçuklu 6. Olağan Kongresi öncesinde değerlendirmelerde bulunun Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı ..

8 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Saadet Partisi Selçuklu 6. Olağan Kongresi öncesinde değerlendirmelerde bulunun Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, “Daha yaşanabilir bir Selçuklunun inşasını için çalışacağız” dedi. Çelik, “Saadet Partimiz ilk günkü heyecanı ile faaliyetlerine devan etmektedir. Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Selçuklumuzda da güçlü bir teşkilatı olan Saadet Partimiz, yaşanabilir Selçuklunun inşasını gerçekleştirecek yeni kadrosu ile halkımızın karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır. Kongremiz pazar günü saat 12.00’de, Bayır Diamond Hotel’de gerçekleştirilecektir. Halkımızla kucaklaşamamanın burukluğu ile gerçekleştireceğimiz kongremizi, teknolojiyi aracılığıyla da canlı yayınlar ile Selçuklu hemşehrilerimizle bulaştıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.