Saadet Partisi'nde ittifak çatlağı: Tabanımız hoşnut değil

Saadet Partisi'nde ittifak çatlağı: Tabanımız hoşnut değil
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, partisinin Millet İttifakı içerisinde yer almasını eleştirdi.

Saadet Partisi’nin 2023’de yapılması planlanan seçimler kapsamında Millet İttifakı ile birlikte hareket etmesinden rahatsız olan Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Abdullah Sevim, "Tabanımız Bizim CHP ve HDP ile bir görünmemizden hoşnut değil" dedi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Abdullah Sevim, partisinin Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti’den oluşan Millet İttifakı içerisinde yer almasını eleştirdi.

untitled-1.jpg

Kanal 42'de yayınlanan Kulis İstanbul programına konuk olan Sevim şunları söyledi: “İlla ki bir ittifakın içerisinde olacaksak bunun üçüncü bir ittifak olması gerek. Benin kanaatim, GİK'te de defalarca dile getirdim bizim üçüncü yol oluşturmamız. Eğer ittifaka mecbursak, nitekim Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı, hocamızın oğlu Fatih bey de aynı şeyi söyledi: Bizim Gelecek, Deva Partisi hatta mümkün olursa İYİ Parti ile birlikte yeni bir ittifak kuralım dedi."

TABANIMIZ CHP VE HDP İLE BİR GÖRÜNMEMİZDEN HOŞNUT DEĞİL

"Şu anda resimde görünmese de Millet İttifakı seçimi kazanması için HDP'ye muhtaç" diyen Sevim, "Bizim tabanımız ne Millet ne de Cumhur İttifakıyla olmamızı istemiyor. Bizim tabanımız şu anda bizim durduğumuz yerden hoşnut değil. Bizim CHP ve HDP ile bir görünmemizden hoşnut değil. Bunu Saadet Partisi yöneticileri olarak, GİK olarak görmemiz lazım; Saadet'in geleceği açısından da bu önemli" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.