Saatler kaldı! Konya’da milli maç heyecanı

Saatler kaldı! Konya’da milli maç heyecanı
Konya'da A Milli Futbol Takımı ile İspanya arasında oynanacak maç öncesinde şehirde milli maç coşkusu yaşanıyor.

Konya, A Milli Futbol Takımı ile İspanya maçının heyecanını yaşarken, taraftarlar Fan Zone alanlarında vakit geçirip A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya finalini de dev ekrandan izledi.

iha-20250907aw533280-2-t-001.jpg

İHA'nın haberine göre; A Milli Futbol Takımı'nın, İspanya ile Konya'da oynayacağı maç öncesi şehirde milli maç heyecanı yaşanıyor.

iha-20250907aw533280-1-t.jpg

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 2. maçında bugün saat 21.45'te Konya'da İspanya ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi şehirde milli maç heyecanı sardı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu yakınına Fan Zone alanları kurulurken, ay-yıldızlı formalarını giyen taraftarlar burada maç öncesi vakit geçirdi ve çeşitli oyunlarla keyifli anlar yaşadı.

iha-20250907aw533280-3-t.jpg

Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, Dünya Şampiyonası finalinde İtalya ile oynadığı final maçı da dev ekrandan yansıtıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.