Şafak operasyonunda 2 şahıs gözaltına alındı

Şafak operasyonunda 2 şahıs gözaltına alındı
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince haklarında yakalama kararı bulunan şahısların ikametlerine şafak operasyonu düzenlendi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince haklarında yakalama kararı bulunan şahısların ikametlerine şafak operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde daha önceden yaşanılan kasten adam yaralama, tehdit ve mala zarar verme gibi konulardan dolayı haklarında yakalama kararı bulunan B.Ç., S.Ç., isimli şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde her iki şahsın bulunmuş olduğu Mimar Sinan Mahallesinde adreslerine operasyon düzenlendi. Operasyon esnasında evlerinde bulunan her iki şahıs gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Öte yandan evde yapılan aramalarda ise 2 adet tek kırma tüfek ile 1 adet tabancaya polis ekiplerince el konuldu.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.