Sağlık Bakan Yardımcısı Kandemir, Yozgat'ta:

Sağlık Bakan Yardımcısı Kandemir, Yozgat'ta:
"Milletimiz her şeyin en güzeli, en iyisine layık. Bu noktada Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra personeliyle elinden gelen tüm gayreti gösteriyor"

 Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Milletimiz her şeyin en güzeli, en iyisine layık. Bu noktada Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra personeliyle elinden gelen tüm gayreti gösteriyor" dedi.

Kandemir, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 250 yataklı Sorgun Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatın çok hızlı ilerlediği söyledi.

Hastanenin yapımına 56 milyon lira bütçe ayrıldığını belirten Kandemir, şunları kaydetti:

"Bu yatırımlar, ilimizin bölgede sağlık anlamında toparlayıcı, çekici bir merkez olmasını sağlayacak diye ümit ediyoruz. Arkadaşlarımız çalışmalarına hız verecekler. Hava şartlarının da müsaade etmesi durumunda en kısa zamanda bu hastanelerimiz vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. Buralar hem mimarisi hem yapısıyla çok özenle çalışılmış hastaneler. Milletimiz her şeyin en güzeli, en iyisine layık. Bu noktada Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra personeliyle elinden gelen tüm gayreti gösteriyor. Bu tesisler, içinde çalışanlarıyla insanlarla çok daha güzel hale gelecek. Buraya gelen hastalarımız bu tesisin güzelliği ve arkadaşlarımızın elleriyle onların gönüllerine dokunmalarından şifa bulacaklar."

Sağlık Bakanlığının Türkiye'nin dört bir tarafında çalıştığını ifade eden Kandemir, Yozgat'ta, şehir hastanesi inşaatını gezdiklerini, binanın yapımının çok süratli şekilde devam ettiğini belirtti.

Kandemir'e incelemesi sırasında Kaymakam Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Ali Şahbaz ve AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz eşlik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.