Sağlık-Sen Konya Şubesi, yetkisini üye artışıyla taçlandırdı

Sağlık-Sen Konya Şubesi, yetkisini üye artışıyla taçlandırdı
Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, Sağlık-Sen Konya Şubesi'nde artan üye sayısıyla ilgili açıklamada bulundu.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ”Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak her geçen gün üye sayımızı yükselterek yetkili ve etkili sendika olarak tüm sağlık çalışanlarının hak ve hukuklarını her alanda almak için gece-gündüz mücadele vermeye devam ediyoruz. 17 Mayıs’ta yapılan son sayım ve tutanakla Sağlık-Sen Konya Şubesi 8967 üyesiyle Konya da yeniden etkili ve yetkili sendika oldu” dedi.

baskan-uzunay.jpg

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikacılık faaliyetini sürdüren ve Konya’da yaptığı çalışmalarla sağlık çalışanlarının takdirini toplayan Sağlık-Sen Konya Şubesi her geçen gün üye sayısını artırıyor 2022 yılı ilk altı ayı itibarıyla Sağlık-Sen Konya Şubesi üye sayısını 8967’ye çıkarttı. Sendika da hedef ise en kısa zaman dilimi içinde 10 bin üyeye çıkartmak olarak belirlendi.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı yönetim kurulu görevini 24 Haziran 2020 tarihinde yönetim kurulu üye arkadaşlarımızla birlikte aldık. Göreve geldiğimizde 8440 üyesi olan Sağlık-Sen Konya Şubesi, üye sayısını kısa bir zaman dilimi içerisinde yaptığımız sıkı çalışmalar sonunda arkadaşlarımla birlikte bu sayıyı ilk önce 8750, şimdi ise 8957 üyeye çıkarttık. İkinci altı aylık dilim içinde hedefimiz üye sayımızı 10 bine çıkartmak olarak belirledik. Göreve geldiğimizden bugüne kadar tüm üye sağlık çalışanlarımızın hak ve hukuklarını savunma adına her alan ve sahada çalışmalarımızı gece gündüz durmadan sürdürüyoruz. Bundan sonra da artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak bugüne kadar sağlık çalışanları adına yaptığımız etkinlikler ve çalışmalar sağlık çalışanları arasında takdirle karşılanıyor ve bunun göstergesi olarak ta sendikal tercihlerini Sağlık-Sen Konya olarak tercih ediyorlar.

saglik-sen-1.jpg

Sağlık-Sen’in hem ülke genelinde, hem de Konya merkez ve ilçelerinde geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü belirten Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “Teşkilatımıza, temsilcilerimize ve ülkemizin fedakâr sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için tüm teşkilatımızla birlikte, geçmişten aldığımız güçle geleceğe mührümüzü vurmaya kararlıyız. Bu inanç ve azimle önümüze çıkan engelleri hep birlikte aşarak yeni kazanımların altına imzamızı atacağız. Bizleri etkili ve yetkili sendika yapan üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.