Sağlıkçılara Kandil Simidi İkramı

Sağlıkçılara Kandil Simidi İkramı
Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri, Mübarek Mevlit-Kandili münasebetiyle Konya’da bulunan tüm sağlık kuruluşlarında çalışan sağlıkçılara kandil simidi ikramında bulundular.

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ve yönetim kurulu üyeleri, Mübarek Mevlit-Kandili münasebetiyle Konya’da bulunan tüm sağlık kuruluşlarında çalışan sağlıkçılara kandil simidi ikramında bulundular. Konu hakkında bilgi veren Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay ”Konya Sağlık-Sen Yönetimi olarak Konya il Merkezinde bulunan Şehir Hastanesi, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Numune Hastanesi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Meram Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Karatay ilçe Sağlık Müdürlüğü, Selçuklu İlçe Sağlık Müdürlüğü, Meram İlçe Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Laboratuarı ve Konya Merkezde bulunan 34 adet 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda çalışan sağlık çalışanlarımızın Mevlid Kandillerini kutlayıp, kendilerine kandil simidi ikramında bulunduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.