Şahan savaşı başlattı

Şahan savaşı başlattı
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik filminini son serisinden alacağı olduğu yapım şirketini sahibine karşı hukuk savaşı başlattı.

Recep İvedik tiplemesi ile Türkiye'nin taraflı tarafsız en sevilen komedyenlerinden biri olan Şahan Gökbakar, filminin son serisinde kendisine verilmesi gereken 25 milyon TL'yi hala vermeyen yapım şirketi sahibine karşı hukuk savaşı başalttı. Şahan'ın bu mücadeleden galibiyet ile çıkması bekleniyor ama Yapım şirketinini sahibinin ise nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu. 

Gökbakar’ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı şikayet üzerine Akdilek hakkında soruşturma başlatılmıştı. Savcılık tarafından Akdilek’in “hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma” suçunu işlediği iddiasına dayalı olarak oluşturulan iddianame, İstanbul 63. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve Akdilek hakkında ceza davası açıldı.

Şahan Gökbakar, hukuk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini belirterek “Hakkım olan paranın yok edilmesinde payı olan her bir kişiden ve kurumdan sonuna kadar hukuk mücadelesiyle hesap sorup, hakkımı arayacağım. İnsan onuru, gururu, haysiyeti ve emeği için yaşar. Başkasının emeğine ve hakkına göz dikmeye kalkanlar hayatın komik olmayan yüzüyle er ya da geç tanışırlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.