Şahin’den ilçe gezileri

Şahin’den ilçe gezileri
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya genelinde mevcut ve yapımı devam eden spor, yurt ve gençlik tesislerine yönelik inceleme ve denetleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

 Personel ve Tahakkuk Şube Müdürü Mücahit Mustafa Koç ile birlikte Akşehir’de bulunan Gençlik Merkezini ziyaret eden Şahin gönüllü gençlerle de bir araya geldi ve,yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Gençlerin gitar eşliğinde şarkılarını diledikten sonra Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle sohbet etti. 2017 yılında vefat eden gençlik lideri Feride İlhan Taşkın  da dualarla anıldı.

sahinden-1.jpg

sahinden-2.jpg

ÇELTİK, TUZLUKÇU VE YUNAK İLÇELERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Konya Gençlik ve Spor İl Müdür Abdurrahman Şahin, Personel ve Tahakkuk Şube Müdürü Mücahit Mustafa Koç ile birlikte Yunak, Çeltik ve Tuzlukçu ilçelerine de ziyaret gerçekleştirdi. Şahin, ilçe ziyaretleri kapsamında Çeltik Kaymakamı Sayın Yusuf Beran Vuran’ı, Yunak Kaymakamı Sayın Fatih Kurt’u ve Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bektaş Kocabaş’ı makamlarında ziyaret ederek ilçelerde devam eden gençlik ve spor faaliyetleri ile hayata geçirilecek yeni projeler, mevcut tesislerin ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.