Şahin’den ilçe ziyaretleri

Şahin’den ilçe ziyaretleri
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Akşehir, Ilgın ve Kadınhanı’nda incelemelerde bulundu.

 

 

AKŞEHİR

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Akşehir Gençlik Merkezinde gençlerle buluştu. Gençler tarafından geri dönüşüm malzemelerinden oluşturulan köy evini inceleyen Şahin, daha sonra minik sporcularla basketbol oynadı. Şahin, Özbekistan'da düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Konya TOHM sporcusu Nuran Yalçın'ı ve antrenörü Murat Korkmaz'ı da ziyaret ederek, tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

KADINHANI

Kadınhanı Gençlik Merkezi inşaatında denetim ve incelemelerde bulunan Şahin, Kadınhanı gençliğine hizmet verecek olan tesiste çalışmalar tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

ILGIN

Ilgın’ı da ziyaret eden İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Ilgın Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindiğini ve geçici kabul işlemleri devam ettiğini kaydetti. Şahin, “Merkez çok kısa bir süre sonra gençlerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

sahinden-3.jpg

sahinden-4.jpg

sahinden-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.