Sahte kart baronuna baskın! Konya'da 72 yıllık firari yakalandı

Sahte kart baronuna baskın! Konya'da 72 yıllık firari yakalandı
 Editör
Konya’da 72 yıl 56 aylık kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şüpheli yakalandı.

Konya Şems Tebrizi Mahallesi Mevlana Caddesi’nde Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, 72 yıl 56 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir şüpheli yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri tarafından tespit edilen U.K.’nın UYAP sorgulamasında, Antalya 8. Asliye Ceza Mahkemesi ve Antalya Asliye İlamat Masası tarafından “Başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka ve kredi kartı üretme ve satma” suçlarından toplam 72 yıl 56 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı belirlendi.

Şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gerekli işlemler için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.