Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Galibiyet Serisi Hedefliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Galibiyet Serisi Hedefliyor
Antrenör Öztürk:

Deplasmanlı 1. Hentbol Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Antrenörü Metin Öztürk, Aydın PTT Spor'la yapacakları maça ilişkin, "Seyirci avantajını da kullanarak galip geleceğimizi düşünüyoruz" dedi. 

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muğla Belediyespor'u deplasmanda 46-33 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi. 

"İkide iki yaptık, güzel oldu" diyen Öztürk, "İlk 5 haftayı galibiyetle götürürsek daha kolay gideceğiz' demiştik. Şu anda iyi gidiyor, Allah bozmasın. Sakatlığımız, sıkıntımız yok" ifadesini kullandı.

Öztürk, 19 Ekim'de Aydın PTT Spor Kulübüyle oynayacaklarını belirterek, rakibin hareketli ve genç bir takım olduğunu anlattı. 

Kendilerinin de çok iyi olduğunu vurgulayan Öztürk, "Biz de kendimize güveniyoruz, genç ekibimiz var, yenebilecek güçteyiz. U-17 Hentbol Milli Takımı'yla da bugün hazırlık maçı yapacağız. Bir de maç evimizde olacak. Seyirci avantajını da kullanarak galip geleceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.