Sakaryaspor'da dertler bitmiyor

Sakaryaspor'da dertler bitmiyor
Sakaryaspor sahada da yönetimde de zor günler geçiriyor

Sakaryaspor'da dertlerin ardı kesilmiyor. Trendyol 1. Lig'de istediği sonuçları alamayan Sakaryaspor, sahada ve yönetimde istikrar arayışlarını sürdürüyor.

2023-2024 sezonunda play-off finalinde Süper Lig'in kapısından dönen Sakaryaspor, iki sezondur hem ekonomik hem idari hem de sportif yönden istediğini yapamıyor.

Geçen sezon son maçta lige tutunan yeşil-siyahlı takım, Caner Erkin, Sadık Çiftpınar, Dimitrios Kolovetsios, Josip Vukovic, Rijad Kobiljar, Eren Erdoğan, Lukasz Zwolinski, Umechi Akuazaoku ve Wissam Ben Yedder gibi isimleri kadrosuna katarak sezona Süper Lig hedefiyle başladı.

Sakarya temsilcisi, istediği sonuçları alamayınca ligin 4. haftasında sahasında 4-1 yenildiği Boluspor maçının ardından teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdı.

Takımın başına getirilen Serhat Sütlü ile de umduğunu bulamayan yeşil-siyahlı ekip, sonrasındaki 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Ligin 16. haftasında deplasmanda Esenler Erokspor'a 4-1 yenilen Sakaryaspor'da Sütlü dönemi sona erdi. Sakaryaspor'da 8 Haziran'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda başkanlığa Muhammet Kıratlı getirildi, istenilen sonuçlar gelmeyince kongre kararı alındı.

Ekimde gerçekleştirilen kongrede kulüp başkanlığına aday çıkmaması üzerine mevcut başkan Kıratlı ve yönetimiyle devam etme kararı alındı.

Hafta içi Kıratlı'nın istifa ettiğini açıklamasının ardından kulüp, 19 Aralık'ta tekrar seçimli olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Zor günler geçiren kulüpte hem Kıratlı'nın istifası ve kongre kararı alınması hem de teknik direktörle yolların ayrılması nedeniyle belirsizlik sürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.