Salbay İnşaat

Salbay İnşaat
Hedef; İhtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak müşterilerin memnuniyetini sağlamak

Hedef; İhtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak müşterilerin memnuniyetini sağlamak

1999 yılında kurulan ve Uzuner Yapı ortaklığında büyüyen Salbay Yapı, inşaat sektöründe gerçekleştirdiği uygulamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ulusal üretime kendi sektöründe katkı sağlayan, etik değerlere bağlı, topluma karşı sorumluluk duygusu taşıyan dinamik ve yenilikçi bir kurum olma misyonuyla çağın gerekliliklerine hızlı bir şekilde adapte olan Salbay Yapı, ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam ediyor.

Bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektörde öncü olabilmek için üründe, hizmette kaliteden ödün vermeyen, saygın, istikrarlı, güvenilir ve paylaşımcı bir yapıya sahip olma misyonuna sahip olan Salbay Yapı, Müşterilerinin değişen-gelişen şartlarını göz önüne alarak ihtiyaç ve beklentilerini doğru algılayıp istenilen şekilde, sürekli ve zamanında karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemektedir.

Sürekli değişen ve gelişen teknolojik gelişmeleri takip ederek üretim ve hizmetlerimizde en gelişmiş teknikleri kullanmaya özen gösteren Salbay Yapı, Ürün ve hizmet kalitesini artırmak için çalışanlarının katılımını sağlayarak memnuniyetlerini, motivasyonlarını ve eğitimleri için gereken tedbirleri almaya özen göstermektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.