Saldırı anlarına canlı yayında yakalandı: Öleceğimi sandım

Saldırı anlarına canlı yayında yakalandı: Öleceğimi sandım
İsrail'in bombalı saldırılarından TRT Muhabiri Sami Berhum gelişmeleri aktarırken büyük bir patlama oldu. Merhum o anlarda öleceğini sandığını ifade etti.

İsrail, Gazze'yi vurmaya devam ediyor. Kadınları ve çocukları acımasızca vuran ve hedef gözetmeksizin uçaklardan bomba yağdıran İsrail ordusu, basın mensuplarını da  adeta ölümle burun buruna getiriyor.

Gazze'de yaşanan patlamalardan biri TRT Arabi ofisinin hemen yanında oldu. O anlarda canlı yayında olan TRT muhabiri Sami Berhum, o anda yaşadıklarını anlattı.

METRELERCE UZAĞA SAVRULDUM

TRT Arapça muhabiri, Gazze'de tanıklık ettiği saldırıyı şu sözlerle anlattı:

"Gece 01.00 sularında bağlandığım haber bülteninde gelişmeleri aktardığım bir sırada İsrail savaş uçakları bizden sadece onlarca metre ötedeki hükümete ait kurumları hedef almaya başladı. Patlamanın şiddetiyle metrelerce uzağa savruldum. Yere düştüm ve bir duvarı siper aldım."

"O AN ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Berhum, "Vücudumun her yerinde çizikler ve morluklar oluştu. O an öleceğimi düşündüm ve kelime-i şehadet getirmeye başladım" dedi.

Daha sonra hastaneye gittiğini ve tedavi gördüğünü belirten Berhum, "Sağlık durumum şu an iyi. Doktorlar fiziksel ve ruhsal olarak birkaç gün istirahat etmemi önerdi. Ancak vatani ve mesleki sorumluluğum gereği ilerleyen saatlerde şartlar ne olursa olsun görevimi yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.