Salih Sedat Ersöz’den bir kitap daha: Fetö’nün İçyüzü

Salih Sedat Ersöz’den bir kitap daha:  Fetö’nün İçyüzü
Geçen hafta içinde Akviranlı Topal Veyis isimli romanını yayın hayatına sokan Eğitimci yazar şair Salih Sedat Ersöz, şimdi de “Fetö’nün İçyüzü” isimli sekizinci kitabını yayımladı.

Geçen hafta içinde Akviranlı Topal Veyis isimli romanını yayın hayatına sokan Eğitimci yazar şair Salih Sedat Ersöz, şimdi de “Fetö’nün İçyüzü” isimli sekizinci kitabını yayımladı.

Salih Sedat Ersöz yeni kitabı ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Aynı ay içinde ikinci genelde sekizinci kitabımla kitapseverlerin huzurundayım. Daha önce biri şiir, biri roman olmak üzere yedi kitabım yayınlanmıştı. Sekizinci olarak bu kitabımı da yayınlama imkânı ve fırsatı veren Rabbime sonsuz şükürler olsun.

feto-2.jpg

1991 yılından itibaren Birinci Körfez Savaşı’nda, ‘Ölen İsrailli çocuklar gözümde tülleniyor’ sözüyle nefret etmeye başladığım Fetullah Gülen ve örgütü hakkında, Dinler Arası Diyalog adı altında yapılan İslâm’a ihanet faaliyetleri başta olmak üzere, bütün sapkınlıklarını gün yüzüne çıkarmak, gerçek yüzlerini ortaya koymak ve halkımızı uyandırmak için 2000 yılından itibaren yazılar yazdım.

Halkımızın büyük çoğunluğunun efsunlandığı bir dönemde gazetedeki köşemde bunların içyüzlerini kaleme aldığım yazılarıma araştırmalarımı da ilave ederek bu kitabı yayınlamaya karar verdim. Bu kararı verirken bazı gelişmeler etkili oldu.

feto-1.jpg

Elinizdeki kitabın içeriği gazetede 15 gün boyunca yazı dizisi olarak yayımlanmıştı. Okuyucularımdan ve sevdiğim, değer verdiğim bazı dostlarımdan bu yazının gazete köşesinde kalmaması, mutlaka kitap olması gerektiği ile ilgili yoğun talepler aldım. Ayrıca FETÖ’nün en büyük mağdurlarından olan işadamı Nusret Argun kardeşimin aynı yönde talebi ve desteği kararımı pekiştirdi. 6 yıl cezaevinde kalmasına rağmen FETÖ’ye teslim olmayan Nusret Argun kardeşimin mücadelesine selam duruyor, kendisine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in hayatından başlayarak örgütün kuruluşundan itibaren 15 Temmuz’a kadar yaptığı bütün faaliyetleri bu kitapta bulacaksınız. Bilinen, bilinmeyen bütün yönleri ile FETÖ’nün içyüzünü bu kitapta okuyacaksınız. Gayret bizden, yardım ve tevfik Allah’tandır.”

topal-veyis-ve-feto-kapak.jpg

gaete-haberi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum