Samimi sohbet

Samimi sohbet
Selçuklu Basket ile Düzce Belediyespor arasında oynanan TBL maçının ardından, her iki takımın koçu da toplantı odasının çıkışında samimi bir sohbet havasına girdi

Türkiye Basketbol 1. Lig’in 5. haftasında oynanan Selçuklu Basket - Düzce Belediyespor maçının ardından, her iki takımın baş antrenörleri de samimi bir sohbet havasına daldı. Maçın ardından düzenlenen toplantının çıkışında bir araya gelen Selçuklu Basket Baş Antrenörü Cengiz Karadağ ile Düzce Belediyespor Baş Antrenörü İlker Salman, ayaküstü kısa bir sohbet etti.

‘PLAY-OFF TAKIMISINIZ’

Cengiz Karadağ, Düzce koçu Salman’a genç bir takımı olduğunu ve tam bir play-off ekibi olduklarını ifade etti. Karadağ, sohbetin devamında Salman ve ekibine başarılar diledi.

‘SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ’

İlker Salman ise, Cengiz Karadağ’a, bu ligin önemli koçlarından olduğunu ve onun görüşlerinin önemli olduğunu belirtti. Salman, Karadağ’a iyi bir ekipte olduğunu ifade ederek gelecek maçlar için başarılar diledi.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.