Şampiyon UMMC Ekaterinburg, kupasını aldı

Şampiyon UMMC Ekaterinburg, kupasını aldı
- Ülker Sports Arena'da düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final sonunda kupa ve madalya töreni yapıldı- Dörtlü Final'in en değerli oyuncusu UMMC Ekaterinburg'dan Diana Taurasi oldu


İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Nadezhda'yı 72-69 yenerek şampiyonluğa ulaşan Rus takımı UMMC Ekaterinburg, kupasını aldı.

Ülker Sports Arena'da düzenlenen Dörtlü Final sonunda mutlu sona ulan UMMC Ekaterinburg'a şampiyonluk kupasını FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel verdi. Şampiyon takıma madalyalarını ise FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay takdim etti.

İkinci olan Nadezhda'ya madalyalarını FIBA Avrupa Başkan Yardımcısı Cyriel Coomans ile Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan verdi.


- MVP Taurasi


FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final'in en değerli oyuncusu (MVP) UMMC Ekaterinburg'dan Diana Taurasi oldu.

Final maçında 22 sayı atan Taurasi, galibiyette önemli rol oynadı. ABD'li basketbolcu, ödülünü Rusya Olimpik Sporlar Başkanı Sergei Fomin'in elinden aldı.

Ödül töreni sonrasında büyük sevinç yaşayan UMMC Ekaterinburg, mutluluğunu az sayıdaki taraftarıyla paylaştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.