"Şampiyonluğu başkanımıza hediye etmek istiyoruz"

"Şampiyonluğu başkanımıza hediye etmek istiyoruz"
- Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın:"Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası'nı aldık. Önümüzde Avrupa'da ve ligde şampiyonluk var. Bu sezonun efsane bir sezon olması gerekiyor"- "Saha avantajımız çok önemli. Bu yüzden şampiyonlukta avanta

İSTANBUL (AA) - ERKAN TİRYAKi - Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, ev sahipliği yapacakları FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyon olarak kupayı kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a hediye etmek istediklerini söyledi.

Ülker Sports Arena'da yarın başlayacak Dörtlü Final'de mücadele edecek sarı-lacivertlilerde takım menajeri Didem Akın, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Organizasyona ev sahipliği yapacakları için çok mutlu olduklarını dile getiren Akın, "Dörtlü Final'in ev sahipliğimizde gerçekleşmesini sağlayan ve emeği geçen herkese, başta başkanımız Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ederiz. Salonun dolacağına eminiz. Biz de oyuncular ve teknik ekip olarak elimizden gelen en iyi mücadeleyi yapıp, Avrupa şampiyonluğunu başkanımıza hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.


- "Efsane bir sezon olmalı"


Sezona 4 kupa hedefiyle başladıklarını anlatan Didem Akın, amaçlarını gerçekleştirmeleri durumunda efsane bir sezona imza atacaklarını vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan sarı-lacivertli takımın menajeri, "Çok aç bir takımız ve iyi basketbol oynuyoruz. Ligde normal sezonu lider bitirdik. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası'nı aldık. Önümüzde Avrupa'da ve ligde şampiyonluk var. Bu sezonun efsane bir sezon olması gerekiyor. Takım bunu hak ediyor. Hedefimiz 4'te 4 yapmak." şeklinde konuştu.


- "Saha avantajımız var"


Didem Akın, Dörtlü Final'de en büyük avantajlarının turnuvaya ev sahipliği yapmak olacağını belirtti.

Saha avantajının önemini vurgulayan Akın, bundan önceki 4 sezonda son 4 takım arasına kalmayı başarmalarına rağmen şanssızlıklar sonucu kupayı alamadıklarını dile getirdi.

Bu sene şanssızlık yaşamayacaklarına inandığını ifade eden Akın, "Aslında Dörtlü Final'e kalmak büyük başarı. Emeğimizin karşılığını alıp şampiyon olmalıyız. Geçtiğimiz sezonlarda hep şanssızlıklar oldu. Bir oyuncu sakatlandı, biri hamile kaldı gibi... Bu sene şanssızlık olacağını düşünmüyorum. Mücadele edip kazanacağız. Saha avantajımız çok önemli. Bu yüzden şampiyonlukta avantajımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. 15 bin kişinin önünde kupayı alacağız. Her şey taraftara bağlı." diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.